pokloni za bebe

Odabir poklona za krštenje

poklon za bebe

Nema boljeg poklona od personaliziranog. Takvi pokloni izrađuju se “po mjeri”, te je svaki na svoj način unikatan.

Vrijeme i volja uloženi u odabir i izradu personaliziranog poklona za krštenje itekako se vide. Vi samo trebate odabrati savršen poklon i sigurno ćete oduševiti primatelja poklona.

Briga i želja da poklon bude poseban uvijek izazivaju pozitivne osjećaje. Personalizirani poklon nosi ono jedinstveno obilježje koje će primatelju imati osobno značenje – a Vi ste tu glavni faktor.

Ne brinite se, nije onoliko komplicirano koliko zvuči.

Pet razloga za odabir personaliziranog poklona:

1. Unikatan je, napravljen samo za slavljenika po narudžbi.

U komunikaciji s osobom od koje ste odlučili naručiti personalizirani poklon možete iskazati svoje želje, te budite sigurni da će ih nastojati ispuniti koliko je god to moguće. Ono što će kreativac napraviti po  vašim željama i uputama bit će jedinstveno, a ako nemate inspiracije, zatražite pomoć i prijedlog.

2. Personalizirani poklon ostaje kao trajna uspomena na krštenje.

Kada poklanjate personalizirani poklon, činite mnogo više od samog darivanja. Pokazujete posebnu brigu i trud. Primatelji poklona će se zbog toga osjećati još posebnije, te će vaš poklon sigurno zauzeti počasno mjesto u njihovom domu.

3. Podržavate male obrtnike.

Sigurno poznajete barem jednog kreativca koji svojim rukama izrađuje mala umjetnička djela. Neki od njih odluče pokrenuti vlastiti posao i postaju mali obrtnici. Oni ulažu poseban trud u izradu svakog novog proizvoda. Kupujući od njih podržavate i poslovanje malih lokalnih poduzetnika.

4. Nema lutanja po trgovinama.

Najviše kreativaca koji izrađuju personalizirane poklone možete pronaći na internetu. Ako nemaju svoju web stranicu ili webshop, možete ih potražiti na društvenim mrežama. Gotovo svi danas nude uslugu dostave, pa udaljenost nije problem.

5. Cijenu poklona možete prilagoditi svojim mogućnostima.

Iz velike ponude poklona možete odabrati onaj čija vam cijena  je prihvatljiva. Također, mnogi proizvodi mogu biti skuplji i jeftiniji, ovisno o odabranim opcijama. I sve to omogućuje prilagodbu vašem budžetu.

Prijedlozi poklona iz radionice Pčelice Ive

Okvirom možete poslati poruku koja će ostati dugo nakon samog krštenja kao ukras koji će se uklopiti u svaku dječju sobicu. A ako se radi o maloj bebi, i okvir za bebe s prostorom za sliku i kvačicama za čuvanje narukvica iz rodilišta može biti odličan odabir. U takvom okviru čuvate uspomene koje najčešće završe zaboravljene negdje u ladici.

poklon za krizmu

Personalizirane detalje na ovom okviru mijenjamo u skladu s vašim željama. U oblačiće se mogu dodati podaci kao što su datum i tekst (“uspomena na krštenje”, “uspomena od bake i dide” i sl.). U pozadini ispisujemo tekst, najčešće tekst molitve.

U oblačiće možemo upisati podatke koje želite. Ime se može napisati kao na primjeru ili izraditi u nekoj od odabranih boja u većem formatu.

poklon za krstenje za curice

Kao i u ostalima, u ovom okviru možemo izmjeniti detalje po želji: ime, podaci, tekst molitve itd.

Na ovom okviru možemo napisati prigodnu poruku ili citat, izmjeniti podatke i ime, pa čak i izgled anđela prilagoditi za dječaka.

Kombinacije boja unutar okvira moguće je prilagoditi vašim željama.

Ako se odlučite na kupovinu personaliziranog poklona, imajte na umu da izrada i dostava traju nešto duže nego u slučaju “običnog” poklona, pa na vrijeme mislite na prigode koje vas očekuju.

Nastavimo druženje na društvenim mrežama 🙂