pokloni za bebe

Personalizirani okviri kao pokloni za krštenje

Znaš onaj osjećaj kad dobiješ poziv na poseban i važan događaj u nečijem životu poput krštenja? Prvo te obuzme sreća jer ćeš sudjelovati u nečijim uspomenama i radosti. Potom ti kroz glavu prođe misao: “Ajme, što pokloniti za krštenje?”

Odabir poklona za krštenje nije nimalo jednostavan zadatak. Teži je čak i od odabira odjeće i frizure za tu prigodu:-). Krštenje je događaj koji se događa samo jednom u životu i naravno da se želiš posebno potruditi i odabrati unikatan poklon za krštenje. Želiš poklon koji je originalan i dugovječan i koji će s vremenom postajati sve važnija uspomena. I sigurno ne želiš da tvoj poklon za krštenje skuplja prašinu u najdonjoj ladici zaboravljen i odbačen. Ni pokloniti nešto što je viđeno i poklonjeno već sto puta.

Bi li te razveselilo da ti kažem da ti ja mogu pomoći u tome da baš tvoj poklon za krštenje bude wow? Najbolji i naposebniji poklon o kojem će se još dugo pričati i koji će primatelji poklona s ponosom pokazivati.

Zainteresirala sam te? Odlično :-). Čitaj dalje jer ti u nastavku pokazujem personalizirane okvire koje sama dizajniram i ručno izrađujem. A koje je 1200 ljudi prošle godine poklonilo i oduševilo svoje najmilije.

Svi su okviri personalizirani i izrađeni od najkvalitetnijih materijala – drva i stakla. I svi su u potpunosti mojih ruku djelo 🙂

Kako odabrati personalizirani poklon za krštenje?

Personalizacija je čaroban sastojak koji poklon za krštenje čini jedinstvenim. Pa čak i onda kad si u mojoj ponudi pronašla okvir koji ti se sviđa, ali želiš samo promijeniti kombinaciju boja. Ili dodati prigodnu poruku i posvetu.

Svaki je element dizajna okvira moguće promijeniti i prilagoditi tvojim željama. Mogućnosti su neograničene. I zato uključi maštu i javi mi se da zajedno osmislimo najposebniji poklon za krštenje.

Tek kad zajedno dogovorimo izgled i prilagodimo sve detalje tvojim željama, izrađujem tvoj personalizirani okvir. Obično je rok isporuke od 7 do 10 dana. Ali u sezoni krštenja i razdobljima prije velikih blagdana rok je isporuke nešto duži pa to uzmi u obzir pri naručivanju. I naruči svoj wow poklon na vrijeme :-).

A sad da odgovorim na najčešća pitanja koja ti se sigurno motaju po glavi kad si već pročitala tekst do ovdje :-).

Koje su dimenzije personaliziranih okvira?

Okviri su izrađeni od drvene letve i mogu biti bijeli ili crni, dimenzije 26 x 26 cm i mogu se objesiti na zid ili samostalno stajati na polici, što je sjajno ako nemaš bušilicu ;-). S prednje strane imaju staklo koje ih štiti od prašine.

Sad kad sam ti objasnila koliko su okviri veliki, podijelit ću s tobom dojam gotovo svih koji ih uzmu u ruke. Najčešća je njihova reakcija: “Ajme koliko su veliki i teški!”. Nije ni čudo jer okvir teži gotovo jedan kilogram. Vjeruj mi na riječ jer sam ih vagala:-).

Koji je rok isporuke?

U pravilu je rok isporuke od 7 do 10 dana. Međutim, u sezoni krštenja i prije blagdana taj rok može biti i dulji pa na vrijeme naruči svoju uspomenu koju možeš dotaknuti.

Je li moguće osobno preuzimanje?

Da, u Zagrebu u naselju Špansko možeš osobno preuzeti svoj okvir:-).

Koji su načini dostave?

Okvire šaljem kurirskom službom na kućnu adresu.

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje je moguće

*uplatom na račun, te

* pouzećem pri isporuci.

Nakon što popuniš obrazac za narudžbe u inbox ti stiže e-poruka s potvrdom narudžbe i uputama za plaćanje.

Nadam se da si pronašla sve informacije i da si spremna naručiti wow poklon za krštenje. Imaš li još pitanja, spremno te čekam u inboxu i brzo ću odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Prije nego što naručiš, pročitaj još recenzije preko 3000 zadovoljnih kupaca i uvjeri se da si odabrala pravi poklon za krštenje. Klikni ovdje i pročitaj recenzije.

 

Nastavimo druženje na društvenim mrežama 🙂