božićni pokloni

Najbolje ideje za unikatne božićne poklone po kojima će te pamtiti!

Kako odabrati poklon za Božić po kojem će te pamtiti?

Predbožićna euforija raste, a ti se pitaš gdje i kako pronaći najbolje božićne poklone za svoje najdraže. Želiš nešto posebno i drukčije, originalne poklone koje neće imati svatko! Danas dijelim s tobom nekoliko zanimljivih ideja koje će ti pomoći u potrazi za najboljim božićnim poklonima!

Kako odabrati originalne božićne poklone?

Božić je blagdan koji čekamo cijele godine. Najviše nas podsjeća na obitelj i prijatelje okupljene oko blagdanskog stola. Vrijeme je to kad se pjevaju božićne pjesme, a na TV-u gledaju božićni filmovi. Mirisi kuhanog vina i okusi keksića s cimetom stvaraju toplu i magičnu atmosferu.

Neizostavan su dio božićnog ugođaja božićni ukrasi, drvce i pokloni za najmilije. U blagdansko doba posvećujemo više pozornosti i vremena ukrašavanju doma. I zato su ukrasi dobra ideja za božićni poklon! Ako želiš unikatne božićne ukrase koje će svi primijetiti kad uđu u prostoriju predlažem ti personalizirane okvire. Riječ je o okvirima s božićnim motivima i lampicama koji se mog uupotrebljavati kao ukras i kao noćno svjetlo koje stvara posebnu atmosferu. Takvi su okviri idealan personalizirani poklon za Božić jer mogu sadržavati ime drage osobe ili prezime obitelji kojoj poklanjaš božićni poklon.

Personalizirani pokloni – izraz posvećenosti

Kao djeca obožavali smo na rođendanskim proslavama kad bi nam odrasli napisali naša imena na plastične čaše kako se ne bi pomiješale. Taj osjećaj radosti kad na čaši ugledaš svoje ime prati nas cijeli život.

Baš zato svi volimo dobiti nešto na čemu piše da pripada samo nama! Zamisli oduševljenje na licu osobe kojoj daruješ poklon koji sadržava njezino ime, važan datum ili kratku poruku. Na primjer, to može biti unikatni okvir s fotkom, motivom po želji, imenom i porukom. A zamisli sad da taj okvir i svijetli! Zar to ne bi bio najbolji božićni poklon koji se može poželjeti?

Ovakav okvir ne mora biti samo poklon za Božić. Ako tražiš poklone za bebe, krštenja, vjenčanja ili rođendanske poklone, ovakve okvire možeš pronaći s prigodnim motivima za sve prigode! Klikni na link i pronađi idealan božićni poklon.

Božićne jaslice koje klinci ne mogu srušiti

obiteljske jaslice
obiteljske jaslice

Božićni filmovi uvijek nas nekako potaknu da se svake godine više nego prethodne potrudimo oko ukrašavanja doma. Svaki dom ima božićne jaslice, one su neizostavan dio božićnog ugođaja. Ipak, veliki je problem kod jaslica božićnih u obiteljima s malom djecom držati ih podalje od božićnih jaslica. Malci su znatiželjni i istražuju okolinu i u igri mogu lako srušiti ili razbiti božićne jaslice.

Zato vam predlažem božićne jaslice u personaliziranom okviru s lampicama koji možete staviti na policu ili objesiti na zid. I ne morate se brinuti da će dijete srušiti ili razbiti božićne jaslice. Jedan od najboljih poklona za Božić, zar ne? Jedini je nedostatak ovih jaslica što će možda pokupiti svu pozornost koju obično posvećujemo ukrašenom božićnom drvcu ;).

Svi su ovi božićni pokloni originalni, izrađeni po tvojim zamislima u mojoj maloj radionici u Zagrebu. Najpoželjnije ovogodišnje poklone za Božić potraži na ovom linku.

Nisam odgovorila na sva tvoja pitanja? Piši mi.

    Pčelica Iva na društvenim mrežama