besplatno preuzimanje

Besplatno preuzmite ilustracije godišnjih doba

Dobar dan svima i dobro došli na moj blog :-). Drago mi je da vas konačno mogu pozdraviti na ovome mjestu. Dugo sam već planirala pokrenuti blog kao mjesto druženja i razmjene iskustava mama malo veće djece i (pred)tinejdžera.

I sama sam mama jedne (pred)tinejdžerice pa planiram pisati o temama s kojima se susrećem u svakodnevnom roditeljstvu, ali i poslu.

Bit će tu riječi i o nekim malim zadovoljstvima i veseljima. Željela bih da ovo bude pozitivno i opušteno mjesto bez osuda i predrasuda.

Ali dosta je za uvod:-). Dopustite mi da vam kao dobra domaćica zaželim dobrodošlicu malim poklonom.

Naime, neki sam dan svojim klincima za njihovu sobu dizajnirala ilustracije godišnjih doba. Činilo mi se zgodnim podijeliti ih s vama jer vjerujem da biste rado ukrasili zidove soba svojih malaca veselim i šarenim ilustracijama:-).

Sve što trebate učiniti jest preuzeti ilustracije OVDJE, isprintati ih i zalijepiti na zid.

Naravno, možete ih i staviti u okvire. Ja sam ih stavila u ove okvire koje sam kupila u IKEA-i za 14,90 kn i dobila vesele ukrase za dječju sobu za manje od 60,00 kn:-).

Ilustracije su u PDF i PNG formatu, dimenzije A4 (21 x 29,7 cm) i pogodne za ispis visoke kvalitete. Namijenjene su za osobnu upotrebu. Molim vas da ih ne upotrebljavate u komercijalne svrhe. Hvala 🙂

Eto, nadam se da vam se sviđaju ilustracije i da ćete uživati u njima barem onoliko koliko sam ja uživala izrađujući ih:-).

Svakako se javite imate li pitanja i šaljite mi fotke sobica u kojima su moje ilustracije pronašle svoj novi dom:-).

Lijep pozdrav svima,

Iva

Pčelica Iva na društvenim mrežama